• Den skjulte fjende - Den farligste fjende er den, man aldrig mistænker.

  • Frygtens tid: Psykiatriens grumme historie kan ses overalt.

  • Diagnostisk & Statistisk Manual - Psykiatriens mest dødbringende svindelnummer.

  • Dødforkert - Hvordan psykofarmaka kan slå dit barn ihjel.

  • Markedsføring af sindssyge - Er vi alle skøre?

Nyheder

Ret til psykisk sundhedspleje må ikke imødekommes med pligt til psykiatrisk behandling

Adspurgt til deres holdning til behandling af psykisk syge i sammenligning med behandling af fysisk syge siger alle politikere, at de to typer af sygdomme bør ligestilles i det danske sundhedsvæsen, således at psykisk syge skal have behandlingstilbud på samme niveau som patienter med legemlige sygdo

Læs mere

Svindler i Gentofte Kommune idømt lovens absolut hårdeste straf

En 58-årig kvinde er ved Retten i Lyngby kendt skyldig i groft mandatsvig i form af at have svindlet tandplejen i Gentofte Kommune for i alt 4,7 millioner kr. i en periode på 5 år.

Læs mere

Poul Videbechs psykiater-logik nåede nye højder

Psykiatere og fremtrædende folk i den psykiatriske medicinalindustri har det med at omdefinere ting og være meget påståelige omkring ulogiske eller mystiske adhoc-argumenter, de opfinder til lejligheden i pressede situationer.

Læs mere

Raben Rosenbergs vise ord

Det er yderst sjældent, man føler trang til rosende at anerkende en udtalelse fra en psykiater, men ret skal være ret, og Raben Rosenberg har en fantastisk og rammende pointe...

Læs mere

Helt forkert fokus i psykiatrien

Der er to parter som lider, når en person har psykiske problemer, nemlig personen selv og omgivelserne igennem personens adfærd, som kan være alt fra truende, besværlig eller blot upassende/uønsket.

Læs mere

Hardware eller software - det er spørgsmålet, når det kommer til løsninger af psykiske problemer

Til beskrivelse af den menneskelige psyke, hjernen og sindet eller noget andet er det ofte nyttigt at benytte en metafor (sammenligningsbillede), der beskriver en analogi til et kendt begreb eller mekanisme.

Læs mere

Hvordan man opretholder lukrative løgne i psykiatrien og den psykiatriske lægemiddelindustri

Der er noget, der hedder en hvid løgn, som dækker over, at løgnen ikke er så slem eller ondt ment og blot har til hensigt at beskytte en selv, en anden person eller bare at få noget nemmere accepteret.

Læs mere

Hvorfor indtager narkomaner mere og mere psykofarmaka?

Svaret på dette spørgsmål afhænger i høj grad af, hvem man spørger, og ud fra svarene kan man se, at det måske er et helt andet spørgsmål, der bør stilles.

Læs mere