• Den skjulte fjende - Den farligste fjende er den, man aldrig mistænker.

  • Frygtens tid: Psykiatriens grumme historie kan ses overalt.

  • Diagnostisk & Statistisk Manual - Psykiatriens mest dødbringende svindelnummer.

  • Dødforkert - Hvordan psykofarmaka kan slå dit barn ihjel.

  • Markedsføring af sindssyge - Er vi alle skøre?

Nyheder

Militærets psykiatriske hyperinflation, soldaters krig på to fronter - fjenden og psykofarmaka

I en tid hvor amerikanske soldater dræber sig selv i et rekordstort antal - 18 veteraner om dagen - bruger de væbnede styrker en formue på et lægemiddel, der er kendt for at øge risikoen for selvmord.

Læs mere

Institutionel korruption

Er psykiatere og den psykiatriske medicinalindustri dumme, uintelligente, kriminelle eller lider de blot af vanvittige vrangforestillinger?

Læs mere

Sir Winston Churchills syn på psykiatri

Jeg er sikker på, at det ville være fornuftigt i videst muligt omfang at begrænse disse herrers arbejde...

Læs mere

NOS, U eller OS: "Løsningen på psykiatriens diagnoseproblem"

En psykiater kan jævnligt komme i den situation, at hans "sunde fornuft" og "store psykiatriske erfaring" siger ham, at en patient i hans konsultation lider af en psykiatrisk forstyrrelse, men...

Læs mere

Ville du stemme på en præsidentkandidat, der vil lade stå til med hensyn til medicinalindustriens svindel med kliniske undersøgelser af ny medicin?

Fremtrædende lægevidenskabelige forskere har taget det usædvanlige skridt at skrive et åbent brev til alle kandidaterne til det amerikanske præsidentvalg om, hvorvidt de vil tage skridt til at stoppe medicinalfirmaers svindel og manipulation med data fra kliniske undersøgelser af ny medicin.

Læs mere

Hvad er op og ned omkring skoleskyderier?

Det er nu velkendt, at stort set alle unge mennesker, der går amok og typisk skyder elever og lærere på skoler, er på psykiatrisk medicin.

Læs mere

Fusk med data fra kliniske forsøg med lykkepiller dækker over, at lykkepiller klokkeklart fremmer selvmord

Vi har hørt det mange gange før - at den psykiatriske medicinalindustri fusker og manipulerer data fra kliniske forsøg for overhovedet at kunne sælge deres livsfarlige psykofarmaka.

Læs mere

Hvad ville du gøre, hvis du var bananproducent eller banansælger og vidste, hvordan man gør folk afhængige af bananer i stor stil?

Den indlysende gode ide ville være, at give folk gratis bananer i en periode indtil afhængigheden havde manifesteret sig.

Læs mere