• Den skjulte fjende - Den farligste fjende er den, man aldrig mistænker.

  • Frygtens tid: Psykiatriens grumme historie kan ses overalt.

  • Diagnostisk & Statistisk Manual - Psykiatriens mest dødbringende svindelnummer.

  • Dødforkert - Hvordan psykofarmaka kan slå dit barn ihjel.

  • Markedsføring af sindssyge - Er vi alle skøre?

Nyheder

Et plettet dansk medicinaleventyr og noget vi godt vidste om lykkepiller

Der var engang et lille dansk medicinalfirma ved navn Ferrosan, som bl.a. udviklede medicin mod sygdomme i Central-Nerve-Systemet (CNS), dvs. de fremstillede psykiatrisk medicin.

Læs mere

Statisk elektricitet - fremtidens hit i info-materiale til elektrochok-patienter?

Psykiatriske patienter, som har fået elektrochok, klager ofte over permanent hukommelsestab, mistet koncentrationsevne og uoverskuelighed over for selv simple opgaver.

Læs mere

Efteruddannelseskursus til psykiatere og praktiserende læger: Hvordan skelner man mellem bivirkninger og reelle sygdomssymptomer, og er bivirkninger ved psykiatrisk medicin behandlingskrævende?

Når man har sagt psykiatrisk medicin, må man også sige bivirkninger - de to ting hænger uløseligt sammen.

Læs mere

Henrik er nok stadig sur og nu ved vi, at han lider af en alvorlig psykiatrisk vrangforestilling

I Deadline på DR2 den 25/9/2014 påstod psykiater Henrik Day Poulsen endnu engang, at psykoser skyldes ubalancer i hjernens signalstoffer og han fremhævede særskilt dopamin.

Læs mere

Psykiatrisk ekspert-bedrag to år efter skolemassakren på Sandy Hook Elementary School og forbindelsen til Valby

Det er nu to år siden den 20-årige Adam Lanza skød og dræbte 20 elever og 6 lærere på Sandy Hook Elementary School i Newtown, Connecticut, i USA, og nu er der udkommet en officiel 114-sider lang rapport med en analyse af Lanzas medicinske og skolemæssige forhistorie.

Læs mere

Hvem andre end psykiatere slipper af sted med ikke at forklare sig, når de bliver "klogere" og det har store konsekvenser for patienterne?

Mange videnskabelige discipliner, ikke mindst den konventionelle lægevidenskab, gør fremskridt på grundlag af forskning og ny indsigt, og patienter inden for somatisk medicin har stor glæde af disse fremskridt.

Læs mere

Gadenarko som psykiatrisk medicin

Gadenarko kan i starten af et narkotikamisbrug virke tillokkende, fordi den medfølgende rus for en stund bortleder opmærksomheden fra forskellige psykiske problemer eller giver en følelse af opstemthed uden sædvanlige adfærdshæmninger, man ellers måtte have.

Læs mere

En psykologs syn på psykofarmaka

For den psykiatriske medicinalindustri og folk forbundet med den, er psykiske problemer eller humørsvingninger noget, der skal løses ad kemisk vej.

Læs mere